Red Lions geven bonus uit handen in oefenmatch tegen Nederland

  De Red Lions verloren van Nederland.

  De Red Lions hebben hun tweede oefenmatch op weg naar het WK verloren van Nederland. In het laatste quarter gaven de Belgische hockeymannen een 3-2-voorsprong nog uit handen tegen de Europese kampioen.

  De Red Lions bereiden zich voor op het WK hockey in India dat op 28 november van start gaat. België speelt in de aanloop naar het WK drie oefenwedstrijden. Gisteren werd gewonnen van Ierland, maar vandaag werd verloren van Nederland met 3-4. De Belgische goals kwamen van Boon, De Kerpel en Briels.

   

  Woensdag staat de laatste oefenwedstrijd van de Red Lions op het programma. Dan kijken de Belgen Frankrijk in de ogen. Op het WK is België ingedeeld in een groep met gastland India, Canada en Zuid-Afrika. 

  Het scoreverloop in België-Nederland (3-4) op Twitter