• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrasco helpt zijn Chinese club aan behoud met mooie treffer

  Dalian Yifang, de club van Rode Duivel Yannick Carrasco, heeft de degradatie uit de Chinese Super League kunnen vermijden. Op de laatste speeldag won het de kelderkraker tegen de rechtstreekse concurrent met 2-0. Carrasco blonk uit met een knappe treffer.

  Yannick Carrasco heeft geen al te best eerste seizoen achter de rug in de Super League. Hij was met Dalian Yifang verwikkeld in de degradatiestrijd. Op de slotspeeldag nam de Rode Duivel het op tegen Changchun Yatai. De verliezer zou verdwijnen uit de Super League.

   

  Maar de thuisploeg wist zich te redden dankzij goals van Divier Riascos en Yannick Carrasco. De goal van de Belg was een pareltje. Hij dribbelde zich op de linkerflank voorbij 2 opponenten. Hij kwam voor doel en schoot vanaf een scherpe hoek binnen.

   

  51.666 mensen genoten in het stadion van de treffer van de Rode Duivel. Dalian Yifang blijft dus ook volgend jaar in de hoogste klasse? Shanghai SIPG verzekerde zich eerder deze week al van de Chinese landstitel.

  De goal van Yannick Carrasco