• home
 • video
 • pas verschenen

  Messi keert met glimlach terug op trainingsveld van Barcelona

  Lionel Messi was duidelijk blij dat hij de trainingen kan hervatten.

  Lionel Messi kan opnieuw deelnemen aan de groepstrainingen van Barcelona. Anderhalve week nadat hij een breukje had opgelopen in zijn rechterarm, stond hij met een brede glimlach weer op het trainingsveld.

  Messi blesseerde zich op 20 oktober in de competitiewedstrijd tegen Sevilla. De Argentijn viel ongelukkig op zijn arm, die daarbij onnatuurlijk plooide. Het verdict was hard: een breuk in zijn spaakbeen, waardoor hij het Champions League-duel tegen Inter Milaan en de Clasico moest missen.

   

  Anderhalve week later staat de Argentijn weer op het trainingsveld. Barcelona plaatste een foto op Twitter van een breedlachende Messi. Of hij vanavond ook al kan starten in de Copa del Rey tegen derdeklasser Cultural Leonesa, is nog twijfelachtig.

  Tweet: