Ga naar de inhoud

meest recent

Kaya verlaat Zulte Waregem (na de openingsmatch) en trekt naar KV Mechelen

 di 24 juli 2018 17:53
Kaya scoorde 14 keer voor Zulte Waregem.
Kaya scoorde 14 keer voor Zulte Waregem.

Onur Kaya heeft een contract voor 3 seizoenen getekend bij KV Mechelen. "We hadden snel een vervanger nodig voor Berrier", klinkt het bij de club uit 1B. Opvallend: Kaya speelt dit weekend wel nog bij Zulte Waregem tegen Waasland-Beveren.

Kaya was vorig jaar nog te bewonderen bij Zulte Waregem. Hij scoorde 14 keer. In zijn 3,5 seizoenen bij de club was de Belg van Turkse afkomst ook goed voor 38 assists. Eerder speelde hij bij Lokeren, Charleroi SC en Vitesse.

 

KV Mechelen wil met de transfer van Kaya het wegvallen van Frank Berrier compenseren. De Fransman staat voorlopig aan de kant met hartproblemen. "We willen klaar zijn voor het seizoen en moesten dan ook snel een vervanger vinden indien hij lang out zou zijn", klinkt het op de website van de club uit 1B.

 

Kaya sluit wel pas op 1 augustus aan bij de kern van KVM. Dit weekend is hij dus nog beschikbaar voor de openingsmatch van Zulte Waregem tegen Waasland-Beveren.

Ook Mathieu Cornet naar Mechelen

KV Mechelen kondigde nog een transfer aan. Ook aanvaller Mathieu Cornet tekende een contract. Hij zal 2 seizoenen te zien zijn in het rood-gele shirt. Hij komt over van KSV Roeselare en speelde eerder bij KV Oostende en Antwerp. In 1B kon hij 36 keer scoren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.