• home
 • video
 • pas verschenen

  Hoopgevend nieuws voor BMC-renners: "Optimisme over kansen om ploeg in stand te houden"

  BMC.

  BMC zoekt nog altijd naar een opvolger.

  De Tour de France staat voor de deur, maar de renners en de staf van BMC hebben nog altijd geen duidelijkheid over hun toekomst. Met een statement probeert teammanager Jim Ochowicz de onrust weg te vegen.

  "Over een week begint de belangrijkste koers van het jaar en het hoofddoel van BMC is Richie Porte op het podium helpen. Maar het is duidelijk dat de voortzetting van deze ploeg na 2018 even belangrijk is", opent Jim Ochowicz zijn mededeling. BMC verdwijnt na dit seizoen als sponsor.

   

  "We zijn opgetogen over onze kansen om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. De laatste dagen hebben zich veel geloofwaardige kansen aangeboden en we onderhandelen momenteel met deze potentiële sponsors. We voelen de energie toenemen als we het hebben over de mogelijkheden die ze krijgen als partner in deze sport."

   

  "We willen onze WorldTour-licentie voor 2019 behouden met 24 of 25 renners. We hebben een zeer capabele staf. Het is begrijpelijk dat iedereen gevoelig is over zijn toekomst. Maar we zijn optimistisch over onze kansen om deze ploeg in stand te houden. We hopelijk binnenkort meer nieuws te hebben."

   

  "We hebben veel steun gehad van onze huidige sponsors, wedstrijdorganisatoren en trouwe fans. Ze hebben ons allemaal aangemoedigd om te volharden in ons plan en dat zullen we doen."