Ga naar de inhoud

meest recent

Opstootje na late goal Kroos: "Duitsers wreven het in ons gezicht"

 za 23 juni 2018 23:22
Woede bij de Zweedse bank.
Zweden en Duitsland waren even niet de beste vrienden.

Duitsland kroop tegen Zweden door het oog van de naald. Het winnende doelpunt van Toni Kroos, diep in de extra tijd, zorgde voor een bittere nasmaak bij de Zweden. Bondscoach Janne Andersson was niet te spreken over het gedrag bij de Duitsers.

Daarom is Zweden zo boos: Duitse stafleden provoceren wel degelijk na de match

Na het laatste fluitsignaal moest een brandje geblust worden aan de zijlijn. De Zweedse bondscoach Janne Andersson ging verhaal halen bij de Duitse bank. Na de wedstrijd was Andersson nog niet meteen gekalmeerd.

 

"Sommige Duitsers liepen onze richting uit om te vieren. Ze wreven het in ons gezicht met enkele gebaren. Dat maakte me boos", reageerde Andersson.

 

"Hun gedrag ergerde veel mensen op mijn bank. We hebben er 95 minuten voor geknokt. Als er dan wordt afgefloten, dan geef je elkaar een hand en ga je weg. Ik was dus zeer geërgerd."

 

"Ik wil gewoon maar aangeven dat hun gedrag niet was zoals het hoort. Vieren doe je samen en de ontgoochelde tegenstander moet je met rust laten. Je moet niet zo reageren, einde discussie."

De Zweedse bank is furieus:

Löw: "Heb ik een gebaar gemaakt? Ik heb niets gezien"

"Wie heeft een gebaar gemaakt? Heb ik een gebaar gemaakt?" De Duitse bondscoach Joachim Löw was zich van geen kwaad bewust.

 

"Ik heb niets gezien, want na het laatste fluitsignaal waren we met andere dingen bezig. We zijn in elkaars armen gevallen en we waren zo blij. Ik heb geen agressieve acties gezien."

Het Duitse feest na het late winnende doelpunt: