• home
 • video
 • pas verschenen

  Stevige Wiggins dokkert nog eens over de kasseien

  Bradley Wiggins

  Bradley Wiggins heeft een shirt van Motorola opgediept.

  Bradley Wiggins heeft zijn fiets nog eens van stal gehaald. De voormalige Tourwinnaar reed vorig weekend over de kasseien in de Vlaamse Ardennen. Nadien trakteerde hij zich op een frisse pint bier.

  In een shirt van Armstrongs team

  Vorig weekend reden de beloften hun Parijs-Roubaix. Sir Bradley Wiggins kwam zijn jongerenteam aanmoedigen in de Hel van het Noorden en maakte van de gelegenheid gebruik om zelf nog eens op de fiets te kruipen.

   

  Wiggins stak de Belgische grens over en zocht in de Vlaamse Ardennen de kasseien op. De oud-wielrenner deed dat in een shirt van Motorola, het ex-team van o.a. Lance Armstrong, Phil Anderson en Max Sciandri.

   

  Na zijn ritje zocht Wiggins een terras op. Om zichzelf te trakteren op een glas Belgisch bier.

  Bradley Wiggins

  Bradley Wiggins heeft smaak. Hij drinkt Belgisch bier.

  Roeier Wiggins

  Bradley Wiggins (38) staat heel wat zwaarder dan in zijn wielercarrière. De Engelsman zit tegenwoordig vaak in het krachthonk. Daar kweekt hij spieren voor zijn nieuwe uitdaging. Wiggins wil als roeier naar de Olympische Spelen van Tokio.