Kampong (Ned) HERAKLES 6-2
Bloemendaal (Ned) Rotterdam (Ned) 6-0

Herakles blijft met lege handen achter in Euro Hockey League

zo 27 mei 2018 17:50

Herakles is op de ongelukkige 4e plaats gestrand in de Final Four van de EHL. De medailles waren allemaal weggelegd voor Nederlandse clubs.

Geen medaille voor Herakles

Herakles keert zonder medaille in de tas terug naar Lier, want na de halve finale verloor het ook de "troostfinale", tegen Rotterdam. Bij de rust leidde Herakles nochtans met 2-0 (een veldgoal van Del Campo, die dubbel telt).

In de 2e helft wisselden de kansen. Opnieuw Del Campo bracht Herakles op een 4-3-voorsprong, maar Van Dam besliste een minuut voor tijd de match.

Derde eindzege voor Bloemendaal

Bloemendaal heeft de thuisfans in 't Kopje de eindzege in de Euro Hockey League kunnen schenken. Kampong kwam wel op voorsprong, maar daarna was het al Bloemendaal wat de klok sloeg. Eindstand: 2-8. Bloemendaal is de club van Red Lion Manu Stockbroekx en de toekomstige club van Arthur Van Doren.