• home
 • video
 • pas verschenen

  Atletico-coach Simeone: "Het is Carrasco die beslist"

  Hier boterde het nog tussen Carrasco en Simeone.

  Diego Simeone houdt rekening met een vertrek van Rode Duivel Yannick Carrasco. Na de Europa League-wedstrijd tegen Kopenhagen gaf de Argentijnse coach aan "op de hoogte te zijn van eventuele interesse". De Chinese promovendus Dalian Yifang hengelt naar zijn diensten.

  Carrasco is al een tijdje geen basisspeler meer bij de Spaanse topclub uit Madrid. Hij zou dan ook andere oorden (China) willen opzoeken. Coach Diego Simeone reageerde kort op de kwestie na de 1-0-zege van zijn team tegen Kopenhagen in de Europa League, waarin Carrasco om bovenstaande reden niet zat.

  "Ik ben op de hoogte van de interesse. Het is belangrijk voor de club of zijn vertrek bevestigd wordt. Yannick is een grote speler, zowel in het heden als in de toekomst", was de Argentijn opvallend lief voor de Rode Duivel. "Het is een beslissing van de speler."

  De wintermercato in China loopt tot 28 februari. De Chinese Super League begint op 2 maart.

  Chinezen willen ook Torres

  Carrasco is overigens niet de enige speler van Atletico die mag rekenen op interesse uit China. Ook Fernando Torres (33) wordt door Dalian Yifang stevig aan de mouw getrokken. De Spaanse spits krijgt geen nieuw contract, zijn huidige loopt in juni af.