• home
 • video
 • pas verschenen

  "Wens Kompany en De Bruyne de Champions League toe in 2018"

  Gelukkig nieuwjaar!

  Wat heeft het nieuwe jaar in petto voor de Belgische sportwereld? Onze presentatoren uiten hun wensen: van de Champions League voor Manchester City over een gouden medaille voor Seppe Smits tot een vat bier voor Sa Pinto.

  "Champions League voor City"

  Aster Nzeyimana: "Vorig jaar heb ik Romelu Lukaku de topschutterstitel toegewenst in Engeland. Dat is net niet gelukt. Dit jaar ga ik nog een stapje hoger. Ik wens Kevin De Bruyne en Vincent Kompany de Champions League toe. Dat zou echt fantastisch zijn."

  "Europese titel met Europees record voor Thiam"

  Catherine Van Eylen: "Ik wens Kevin De Bruyne de Champions League toe. De titel in Engeland moet lukken, maar met zo'n fantastische De Bruyne mag het nog iets meer zijn."

  "Nafi Thiam wens ik na de olympische en de wereldtitel nu de Europese titel toe in de zevenkamp. En dat mag met een Europees record erbovenop."

  "Vat bier voor Sa Pinto"

  Karl Vannieuwkerke: "Wat mij betreft mag Ricardo Sa Pinto bij de volgende gelegenheid een volledig vat bier op zijn linkervoet krijgen."

  "Succes op het EK in Berlijn"

  Maarten Vangramberen: "Ik wens Vlaamse atleten als D'hoedt, Hannes, Pittomvils, Dauwens en Eykens heel veel succes toe op het Europees kampioenschap in Berlijn. Succes allemaal."

  "Beterschap voor Anderlecht"

  Frank Raes: "Ik hoop dat het in 2018 allemaal goed komt met Anderlecht. Er heerst een crisis op en naast het veld. Ik ben geen supporter van Anderlecht, maar voor het Belgische voetbal is het belangrijk dat het weer zijn plaats opeist."

  "Een gouden medaille voor Seppe Smits"

  Ruben Van Gucht: "Mijn speciale gelukswensen gaan uit naar Seppe Smits, de man die ons in februari hopelijk in extase zal brengen. Ik wens hem op de Winterspelen een gouden medaille toe op de slopestyle, zijn favoriete discipline."

  "Een olympische winterkampioen, daar zou ik nu al voor tekenen. Ik weet dat Seppe er alles aan zal doen. Daarom alleen al verdient hij mijn gelukswensen en goud in Pyeongchang."

  "Uitschieter voor Stoffel Vandoorne"

  Stefaan Lammens: "Ik richt me weer tot onze Formule 1-rijder Stoffel Vandoorne. De Renault-motor is stukken beter dan die van Honda. Ik wens hem een uitschieter toe en wie weet wel een Derby der Lage Landen, want Verstappen rijdt ook met een motor van Renault."

  "4 nieuwe spelers voor Anderlecht"

  Michel Wuyts: "Ik wens Anderlecht 4 nieuwe spelers en het mooiste spel van alle ploegen in Play-off I toe."