• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Charleroi-voetballers en Miss België-kandidaten defileren voor het goeie doel

  David Pollet.

  De 5e editie van "Sport & Fashion" heeft gisteren voor een vol huis gezorgd in de Spiroudôme. Heel wat schoon volk daagde op voor de gala-avond ten voordele van de Sporting Charleroi-stichting. De voetballers van de gastploeg zetten samen met de kandidates van Miss België 2018 hun beste beentje voor op de catwalk.

  De modeshow van de officiële kleermaker van Charleroi, Anderlecht, Standard en de Rode Duivels werd bijgewoond door een Anderlecht-delegatie met onder meer Herman Van Holsbeeck en Hein Vanhaezebrouck. Ook KBVB-voorzitter Gérard Linard en ex-voetballers Daniel Van Buyten en Enzo Scifo waren van de partij.

  De stichting van Charleroi werd 2 jaar geleden opgericht: "Er ontbrak een sociaal en humanitair project bij Sporting", legde clubbestuurder Pierre-Yves Hendrickx uit. De stichting steunt heel wat sportieve projecten als Cecifoot en de Homeless Cup, maar geeft ook scholing aan kansarme jongeren en ondersteunt een armoedeproject in Haïti.

  Foto's van de gala-avond:

  Christian Benavente

  David Pollet

  Chris Bedia

  Steeven Willems

  Amara Baby

  Valentin Baume

  Dodi Lukebakio

  Dorian Dessoleil

  Javier Martos

  Nicolas Penneteau

  Enes Saglik

  Clément Tainmont

  Matias Nurio

  Makelaar Mogi Bayat en Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck

  Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en -teammanager Gunther Van Handenhoven