Ga naar de inhoud

meest recent

VIDEO: Cayman helpt vrouwen van Montpellier tot op zucht van kwartfinales

 wo 8 november 2017 21:08
Janice Cayman droeg haar steentje bij aan de zege van Montpellier.
In de Champions League voetbal voor vrouwen heeft Montpellier zijn heenmatch van de 1/8e finales gewonnen bij Brescia. Red Flame Janice Cayman maakte een van de goals voor de Fransen.

Janice Cayman komt sinds dit seizoen uit voor de Franse vicekampioen Montpellier. Met Brescia troffen ze de vicekampioen van Italië in de 1/8e finales van de Champions League.

Cayman mocht beginnen in de basis en speelde een opvallende rol. Montpellier was een stuk beter dan Brescia, maar toch had het moeite om dit overwicht in de score uit te drukken.

Brescia kwam zelfs op voorsprong, tot Cayman kort voor de pauze de 2-2 in doel schoot. Dankzij een doelpunt van Sembrant nam Montpellier toch nog een zege mee, die het volgende week in de terugmatch mag verdedigen.

Bankzitter Wullaert ziet ploeg ruim winnen

Met Tessa Wullaert doet nog een andere Belgische international mee in de eindfase van de Champions League. Haar ploeg Wolfsburg had geen kind aan Fiorentina (0-4), maar Wullaert kwam in Italië wel niet van de bank.

VIDEO: Het doelpunt van Cayman tegen Brescia

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.