• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Ronaldo wil weg uit Spanje en de beslissing is onomkeerbaar"

  Met deze voorpagina ging de bal aan het rollen.

  Cristiano Ronaldo beheerst momenteel de grote titels op alle voetbalwebsites. De reden is het bericht van de Portugese krant A Bola dat de superster met onmiddellijke ingang weg wil bij Real Madrid. Zelf heeft Ronaldo nog niet gereageerd.

  Ronaldo zou volgens A Bola razend zijn over de rechtzaak voor belastingfraude die de Spaanse justitie tegen hem begonnen is en te weinig steun voelen van Real Madrid. Daarom wil hij onmiddellijk vertrekken.

  De Madrileense krant Marca, meestal goed geïnformeerd over het reilen en zeilen bij Real Madrid, neemt het nieuws over en weet ondertussen naar eigen zeggen meer. Volgens de krant vindt Ronaldo dat hij oneerlijk en overdreven hard aangepakt wordt om als voorbeeld te dienen. 

  Ronaldo zou Real-voorzitter Florentino Perez al geïnformeerd hebben over zijn beslissing, die "onomkeerbaar is". Hij voelt zich niet gesteund door de club.

  "Hij is kwaad omdat dit eigenlijk niet de zaak van de speler is, maar een fiscale zaak voor de club", citeert de krant Nuno Luz, een Portugese journalist die dicht bij Ronaldo staat.

  "Verder wil ik er niet veel over zeggen, want ik weet heel wat. Ronaldo heeft dingen juist aangepakt, maar nu wil hij uitkijken naar een andere club."