• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Real Madrid steunt Ronaldo: "Overtuigd dat hij onschuldig is"

  Real Madrid gelooft in de onschuld van Ronaldo.

  Cristiano Ronaldo wordt ervan verdacht voor 14,7 miljoen euro gefraudeerd te hebben. Het Spaanse gerecht startte een rechtszaak op, maar de Portugees ontkent. Hij krijgt nu ook de steun van zijn ploeg. "Real Madrid is er honderd procent van overtuigd dat Ronaldo onschuldig is."

  Volgens het Spaanse gerecht zou Cristiano Ronaldo tussen 2011 en 2014 voor bijna 15 miljoen euro gefraudeerd hebben. Bij monde van zijn advocaat liet de voetballer al weten dat hij gekrenkt is door de beschuldigingen.

  Real Madrid zette ondertussen een mededeling op de website waarin de club haar steun uitspreekt voor zijn spits. "We hebben het volste vertrouwen in Cristiano Ronaldo."

  "Sinds zijn aankomst in Madrid heeft Ronaldo altijd de intentie getoond om zijn belastingen correct te betalen."

  "Real Madrid is er 100 procent van overtuigd dat de onschuld van Ronaldo aangetoond zal worden tijdens het proces. We hopen dat het gerecht zo transparant mogelijk te werk gaat. Zo kan zijn onschuld zo snel mogelijk bewezen worden."

  De mededeling (in het Spaans):