• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Simeone: "Carrasco luistert goed en groeit als speler"

  Carrasco en Simeone kunnen het goed met elkaar vinden.

  Yannick Carrasco heeft van zich laten spreken met een puike prestatie tegen Granada. Geen wonder dat de Spaanse pers en zijn coach lovend zijn over de Belg van Atletico Madrid. "Er is maar één weg om beter te worden en die weg heeft hij ingeslagen", zegt Simeone.

  Yannick Carrasco was afgelopen weekend onhoudbaar tegen Granada. Met een hattrick en een voet in twee andere goals van Atletico was hij alomtegenwoordig in de 7-1-overwinning.

  "Ik ben blij met de zege en natuurlijk ook dat ik voor de eerste keer in mijn carrière drie keer heb gescoord", zegt de Rode Duivel.

  "Ik weet niet of dit de mooiste dag uit mijn carrière is, maar het is zeker een van de leukste in het shirt van Atletico. Hopelijk volgen er nog meer dan die dagen."

  Carrasco kreeg ook lof van zijn coach. "Ik ben heel blij voor Yannick. Hij is een complete voetballer met een grote progressiemarge en hij heeft een mooie toekomst voor zich."

  "Elke dag werken we samen hard om Yannick te helpen om beslissend te zijn zoals tegen Granada: met goals en assists. Hij luistert goed naar mij, hij groeit als speler en maakt goals. Er is maar één weg om beter te worden en die weg heeft hij ingeslagen."

  "De eerste van vele"

  Dankzij zijn hattrick mocht Carrasco de wedstrijdbal naar huis meenemen. Zijn ploegmaats schreven er allemaal een boodschap op voor onze landgenoot.

  Tiago is er alvast van overtuigd dat de eerste hattrick van Carrasco niet de laatste zal zijn. "De eerste van vele", schreef de Portugees op de wedstrijdbal.

  Simeone over Carrasco op de persconferentie

  Drie jaar geleden maakten we deze reportage over Carrasco in Monaco