• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ronald de Boer over botox: "Ik zie er toch beter uit dan Frank"

  Ronald de Boer gaat regelmatig langs bij de plastische chirurg.

  Voormalig Nederlands voetballer Ronald de Boer steekt niet onder stoelen of banken dat hij al aan zijn uiterlijk heeft laten werken. "Als je een jongere vriendin hebt, moet je wel", lachte hij in het programma Sophie in de Kreukels op BNN.

  "Ik heb haar laten inplanten, ik heb een beugel gehad en ik gebruik botox." Ex-international Ronald de Boer schaamt zich niet voor zijn cosmetische ingrepen. "Mijn schoonvader is arts."

  Hij deelde ook een prikje uit aan zijn tweelingbroer Frank de Boer, de huidige trainer van Inter. "Als je ons naast elkaar ziet, dan zie je toch dat het dankbaar werk geweest is. Mijn gezicht ziet er toch iets rustiger en beter uit."

  Bekijk het fragment hier.

  De broers naast elkaar: