• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wauters is sterke Meesseman de baas in Belgisch WNBA-onderonsje

  Meesseman liet een "double double" optekenen.

  Gisterenavond keken voor het eerst twee Belgische speelsters elkaar in de ogen in de WNBA. Emma Meesseman (van de Washington Mystics) speelde een sterke partij, maar ze kon een zware nederlaag tegen de Los Angels Sparks van Ann Wauters niet afwenden.

  De Los Angels Sparks zijn foutloos aan het seizoen begonnen. Ann Wauters hielp haar team met zeven punten en een rebound aan de tweede zege in evenveel wedstrijden. Onder het toeziend oog van NBA-vedette John Wall werden de Washington Mystics met 67-97 in de pan gehakt.

  Emma Meesseman, die gisteren haar team op sleeptouw probeerde te nemen met 13 punten en 11 rebounds, had met haar ploeg wellicht op een beter seizoensbegin gehoopt. De Mystics staan met een 0 op 3 troosteloos laatste in de Eastern Conference.