• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Doren bezorgt Dragons tweede titel op een rij

  De titel wordt uitbundig gevierd bij Dragons.

  Dragons heeft zijn titel in het hockey verlengd. Na de zege in de heenmatch (3-4) volstond een hardbevochten gelijkspel (3-3) in de return tegen Racing. Voor Dragons is het de negende titel. Bij de vrouwen was de titel voor Braxgata uit Boom.

  Van Doren verlost Dragons in de slotfase

  Na de zege uit de heenmatch bij Racing leek Dragons in het voordeel voor de return. Toch werd het nog een spannende wedstrijd in Brasschaat. Omdat Jeffrey Thys voor Dragons een strafbal onbenut liet, moest de thuisploeg nog achtervolgen.

  Pas in de slotfase kon Van Doren de fans van Dragons bevrijden. Dankzij de 3-3 kon Dragons zijn tweede titel op een rij vieren, de negende in totaal. Racing Brussel wacht nu al 75 jaar op een nieuwe titel.

  Bekijk samenvatting van Dragons - Racing (3-3)

  Eerste titel voor vrouwen van Braxgata

  Braxgata heeft zich voor de eerste keer in de clubgeschiedenis tot kampioen bij de vrouwen gekroond. In de finale versloeg het Waterloo Ducks in de return met 7-2. Ook de heenmatch had Braxgata al gewonnen.

  Bekijk de samenvatting van Braxgata - Waterloo (7-2)