• home
 • video
 • pas verschenen

  Obama sluit af met Kobe-imitatie: "Obama out"

  "Obama and Mamba out."

  De Amerikaanse president Barack Obama heeft met een Kobe Bryant-saluut zijn laatste "stand-upcomedyshow" afgesloten. "Obama out", was zijn antwoord op het "Mamba out" afscheidswoord van Kobe Bryant. Daarna liet de afscheidnemende Obama de microfoon vallen op het "Correspondents' Dinner" in het Witte Huis.

  Tijdens het "Correspondents' Dinner" is het een jarenlange traditie dat de president met een grappige speech uitpakt. President Obama kent ondertussen de kneepjes van het vak al en amuseerde vooral met grappen over Donald Trump (volledige speech onderaan).

  Maar voor zijn allerlaatste twee woorden, greep hij terug naar zijn lievelingssport basketbal. "Obama out", zei hij voor hij de microfoon liet vallen en twee vingers aan zijn mond bracht. Net zo had ook basketvedette Kobe Bryant vorige maand afscheid genomen.

  "Obama out" vs. "Mamba out"

  De volledige speech