• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Bernabeu en Real-spelers sluiten Tsjerysjev weer in de armen

  Real had reden om te feesten tegen Malmö.

  Real Madrid heeft gisteren met een knalprestatie tegen Malmö een bladzijde omgedraaid. Iemand die daar blij mee zal zijn is Denis Tsjerysjev, de man waardoor Real uit de beker werd gekegeld. Het stadion en de spelers sloten de Rus letterlijk en figuurlijk weer in de armen. Bekijk de beelden.

  Na de gebruikelijke luchtpirouette waarmee Ronaldo zijn tweede doelpunt vierde, de 4-0, liep de hele spelersgroep van Real richting de bank. Daar wezen ze naar Tsjerysjev, die van de bank kwam en een knuffel kreeg van zijn ploegmaats.

  Een Spaans televisieprogramma merkte op dat Arbeloa net daarvoor Ronaldo met een veelzeggende blik had aangepord om richting de bank te lopen.

  Ook trainer Rafael Benitez leek een duidelijk statement de wereld in te sturen. Met spelers als Kroos en Llorente op de bank, stuurde hij toch vleugelspeler Tsjerysjev het veld op om Kovacic te vervangen centraal op het middenveld. Het aantal toeschouwers dat applaudisseerde in Bernabéu, oversteeg makkelijk het gefluit van enkelen.

  Real Madrid werd vorige week uit de Spaanse beker gezet ondanks winst tegen Cadiz. Real had Tsjerysjev opgesteld terwijl de Rus eigenlijk nog een schorsing moest uitzitten, die hij vorig seizoen bij Villarreal had opgelopen. Voor meer details zie "lees ook".