• home
 • video
 • pas verschenen

  "Geluk" bij een ongeluk: beenbreuk na zware tackle van... dokter

  De uitslag van de wedstrijd kon de pijn wat verzachten.

  Gekke taferelen in de Noorse vierde klasse. Torgeir Hoas liep een beenbreuk op na een zware tackle van Espen Schjerven, een dokter. Die kon meteen de eerste zorgen toedienen.

  De wedstrijd tussen Arvoll en Korsvoll werd opgeschrikt door een horrortackle, waarbij de jonge Noor Torgeir Hoas een ernstige beenbreuk opliep. Overtreder Espen Schjerven kreeg meteen een rode kaart onder de neus geduwd, maar verliet het veld op een onverwachte manier: in de ziekenwagen.

  Schjerven is een dokter in het universitaire ziekenhuis en kon zijn slachtoffer meteen de eerste hulp toedienen. Hoas had op zijn ziekenbed zelfs nog reden om te lachen. Arvoll had de wedstrijd nog gewonnen met 2-1.

  Hoas kreeg zelfs nog bloemen van tegenstander Korsvoll: