• home
 • video
 • pas verschenen

  Tragisch ongeval in Spanje: zes toeschouwers komen om tijdens rally

  De bestuurder raakte de controle kwijt over zijn auto.

  Zes mensen zijn om het leven gekomen na een ongeval tijdens een rally in La Coruna in Spanje. Een auto vloog tegen hoge snelheid uit een bocht en reed in op een groep toeschouwers. Zestien mensen, onder wie vijf kinderen, werden gewond naar het ziekenhuis gebracht.

  De Spaanse politie heeft bevestigd dat vier vrouwen en twee mannen zijn omgekomen bij het tragische ongeval. Ze stierven ter plaatsen nadat een deelnemende auto uit een bocht gevlogen was en in een groep toeschouwers terechtgekomen was. 

  Zestien toeschouwers zijn naar het ziekenhuis gebracht, zes zouden er erg aan toe zijn. De bestuurder en zijn copiloot zijn ongedeerd. De rally, die onderdeel is van het kampioenschap van Galicië, werd meteen stopgezet.