• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Origi scoort meteen in zijn eerste match voor Liverpool

  Divock Origi viert zijn eerste goal voor Liverpool.

  Divock Origi heeft zijn debuut bij Liverpool niet gemist. De Rode Duivel speelde vanmiddag zijn eerste oefenmatch voor zijn nieuwe club en scoorde meteen. Liverpool won met 4-0 van een All Star-team uit Thailand.

  Liverpool bereidt zich momenteel in Azië voor op het nieuwe seizoen. In Bangkok stond dinsdagmiddag een oefenpartij op het programma tegen een All Star-team uit Thailand. Die selectie bleek een maatje te klein voor Liverpool, dat met 4-0 won.

  Markovic opende al na drie minuten de score en met de rust in zicht verdubbelde verdediger Sakho de bonus van Liverpool. Na de pauze stuurde Liverpool-coach Rodgers zijn twee Belgen de wei in. Simon Mignolet stond in doel, nieuwkomer Divock Origi kreeg een plekje in de aanval.

  De twee Rode Duivels zagen hoe Lallana al vroeg in de tweede helft voor de fraaie 0-3 tekende. In de slotfase van de match pikte Origi bij zijn debuut ook nog een doelpuntje mee. De Belg kopte een corner van Henderson staalhard in het dak van het doel en gaf zo meteen zijn visitekaartje af.