Ga naar de inhoud

Lokeren trekt twee nieuwe spelers aan

 do 18 juni 2015 11:14
Marko Miric speelde al drie interlands voor Servië.
Sporting Lokeren heeft zich versterkt met twee nieuwe spelers. De Servische rechterflankspeler Marko Miric en de jonge Belgische verdediger Joey Dujardin zullen volgend seizoen op Daknam te bewonderen zijn.

Het zijn niet enkel uitgaande transfers die de klok slaan bij Sporting Lokeren. Nadat eerder bekend geraakt was dat Hans Vanaken en Nill De Pauw de Waaslanders volgend seizoen zullen verlaten, kondigt Lokeren vandaag twee inkomende transfers aan.

De 28-jarige Marko Miric, die ook al drie caps voor Servië verzamelde, komt over van Slaven Belupo (Kro) en tekent voor drie seizoenen (met nog een optie op een extra seizoen).

"Miric is een 1,92m lange speler die beschikt over heel wat snelheid en bovendien erg goed overweg kan in 1-op-1-situaties", meldt Lokeren.

De Serviër kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen bij Lokeren. "Ik ben vereerd om voor Lokeren te mogen uitkomen. Elke zichzelf respecterende speler kent een club met zoveel geschiedenis. Ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft. Het komt er nu op aan te bewijzen dat vertrouwen waard te zijn."

"Ik kijk uit naar een appartement en hoop dat mijn vrouw en dochtertje snel ook naar België kunnen komen. Ik sta te popelen om met de groep te kunnen trainen."

Jonge Belg komt over van Zulte Waregem

De tweede inkomende transfer is Joey Dujardin. De 19-jarige Dujardin werd opgeleid bij Moeskroen, maar kwam het afgelopen seizoen uit voor Zulte Waregem.

"Joey is jeugdinternational bij de -19 en is iemand van wie we verwachten dat hij snel zal doorgroeien naar het eerste team", zegt technisch directeur Willy Reynders.

Eerder haalde Lokeren met Dieter Cremers ook een jonge doelman weg bij Racing Genk. "We zijn nog bezig met een paar jonge Belgen", aldus Reynders. "Die jongens zijn misschien nog niet direct inzetbaar, maar zullen dat zeker snel worden."

Tweet Lokeren:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.