• home
 • video
 • pas verschenen

  City: "Denayer denkt nu enkel aan match tegen Wales"

  City: "The rise and rise of Jason Denayer."

  Jason Denayer is plots hot bij Manchester City. De verdediger werd vorig seizoen door de Engelse club uitgeleend aan Celtic, maar zijn knappe prestatie bij de Rode Duivels heeft de City-fans wakkergeschud.

  Jason Denayer heeft nog geen minuut gespeeld bij de A-kern van Manchester City, maar de prestatie van Denayer in de oefeninterland tegen Frankrijk kan op veel enthousiasme rekenen bij de fans van City, die hun club vroegen om de jonge verdediger een kans te geven.

  Ook City is vol lof over de eerste basisplaats van Denayer bij de Duivels. "Zijn kracht en passing vielen op, net als de manier waarop hij vanuit de verdediging de Belgische aanvallen kon lanceren", analyseert City de match van Denayer.

  "De Duivels hadden een 1-4-voorsprong toen Denayer na 85 minuten naar de kant moest wegens een lichte tik op zijn enkel. Dat België kort daarna twee goals slikte, spreekt misschien voor zichzelf..."

  City besluit dat de prestatie van Denayer een opsteker is voor zijn uitleenpolitiek en reageert ook op de vraag van de fans om de beloftevolle verdediger een kans te geven.

  "We moeten nog bekijken of dat zal gebeuren, maar Denayer denkt nu enkel aan zijn volgende opdracht: de levensbelangrijke interland tegen Wales."