• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Joos: "Ik heb meer en meer bewondering voor AA Gent"

  Het gespreksonderwerp in Extra Time was uiteraard de leidersplaats van AA Gent in Play-off I. Maar de analisten aan de tafel van Frank Raes bespraken ook de wedstrijden van concurrenten Club Brugge en Anderlecht. Bekijk hier de leukste fragmenten.

  Kan Juventus het Real Madrid moeilijk maken?

  Juventus veroverde vorig weekend zijn vierde titel op rij in Italië. Filip Joos legt uit waarom Juventus zo ongenaakbaar is in eigen land en bespreekt de rol van Andrea Pirlo. Hoelang kan hij het niveau nog aan? "Wandelen kan iedereen", luidt het. En wat doet Juventus vanavond tegen Real Madrid in de Champions League?

  Trucje aan tafel bij Chelsea: moeilijk of toch niet?

  Thibaut Courtois en Eden Hazard deelden vorige week een filmpje over een avondmaal bij hun club Chelsea. Zelfs op zo'n moment zijn de spelers enkel met voetbal bezig. Was hun kunstje moeilijk of toch niet?

  "Voor die dribbel van Dejaegere kom ik naar het stadion"

  AA Gent heeft de macht gegrepen in Play-off I, onder meer na een overwinning vorige donderdag tegen Anderlecht. "Dat was een topmatch", legt Filip Joos uit. "En voor die dribbel van Dejaegere kom ik naar het stadion. Ik heb meer en meer bewondering voor AA Gent."

  AA Gent en de derde plaats

  "Kampioen" of "titel": het zijn woorden die ze bij AA Gent niet in de mond mogen nemen. De club ambieert een derde plaats. "Zelfs als ze kampioen zijn, gaan ze nog over die derde plaats spreken", grapt Jan Boskamp.

  Joos treedt Preud'homme bij over PO-kalender

  Michel Preud'homme deed na de wedstrijd tegen Standard zijn beklag over de kalender in de play-offs. "Hij heeft overschot van gelijk", was het standpunt van Filip Joos.

  Discussie over de "assist" van Praet tegen Charleroi

  Anderlecht rekent in de beslissende fase van de titelstrijd op Dennis Praet. "Je ziet dat hij weer groeit", analyseert Wesley Sonck zijn wedstrijd.

  De vrijschoppen van Vazquez en de gevolgen voor Anderlecht

  Stilstaande fases: het blijft een pijnpunt bij Anderlecht. "Jezus, dat heeft hen al verschrikkelijk veel punten gekost", legt Jan Boskamp uit. "En Proto doet niet meer echt actief mee in die fases", werpt Geert De Vlieger op.

  "Die rode" van Standard

  Standard is uitgeteld voor de titel, maar kon toch nog een mooie overwinning boeken tegen Club Brugge. De uitblinkers waren "die rode" en "topper" Carcela.

  Wie wordt kampioen?

  En dan de hamvraag: wie wordt kampioen? Jan Boskamp: "Als Gent zijn vier matchen wint..."