• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren legt lot in handen van Stijn Vreven

  Stijn Vreven tekende een contract tot medio 2017.

  Waasland-Beveren heeft Stijn Vreven aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Hij tekende een contract tot medio 2017. "Met Stijn Vreven haalt de club een jonge, ambitieuze trainer in huis die steeds passioneel met voetbal bezig is geweest."

  Stijn Vreven bouwde zijn trainerservaring op in de lagere klasse. De 41-jarige Limburger stond aan het roer bij Esperanza Neerpelt, Dessel Sport en maakt nu de overstap van tweedeklasser Lommel United. Hij zal wel eerst nog Lommel doorheen de eindronde proberen loodsen.

  "Stijn staat gekend om zijn begeestering en tomeloze inzet. Vreven is een harde werker en een vurige trainer, zo was hij voordien ook als speler. In die zin past hij perfect binnen het profiel dat Waasland-Beveren had vooropgesteld", klinkt het bij de club.

  "De club wil hem dan ook graag de kans bieden om zich met W-B te bewijzen op het hoogste niveau en heeft er het volste vertrouwen in dat hij een nieuwe wind kan doen waaien op de Freethiel."

  Vreven volgt Guido Brepoels op. Hij is al de zesde trainer van Waasland-Beveren sinds de promotie naar de eerste klasse in 2012.