• home
 • video
 • pas verschenen

  Klopp: "Neen, mijn vrouw heeft me niet buitengegooid"

  Jürgen Klopp en zijn vrouw Ulla twee jaar geleden.

  Dortmund neemt het vanavond in de halve finales van de Duitse beker op tegen Bayern München. Op de persconferentie wil coach Jürgen Klopp een gerucht de wereld uit helpen, een gerucht dat niets met de wedstrijd te maken heeft.

  Jürgen Klopp zou zijn vrouw Ulla ontrouw zijn. Hij zou ze bedrogen hebben met een spelersvrouw. Klopp begon er zelf over op de persconferentie.

  "Ik hoor dat er in Dortmund geruchten de ronde doen dat ik de club zou verlaten, omdat ik thuis ben buitengegooid en een affaire zou hebben met een spelersvrouw", stak Klopp van wal.

  "Dat kan ik ad acta weerleggen. Ik houd nog altijd van Ulla. En zij heeft me niet op straat gezet."

  De vrouw van Klopp had "waarschijnlijk al enkele redenen gehad" voor een scheiding. "Maar niet omdat ik iets met een andere vrouw zou hebben gehad. Wel omdat ik een beetje een oen ben. Maar dat is ook niet gebeurd. Bij mij thuis is alles cool. Het gaat zelfs zo goed dat ik nog wat punten over heb voor mijn beroep."

  Klopp trekt na dit seizoen de deur van Borussia Dortmund achter zich dicht. Zijn naam wordt in verband gebracht met verschillende topclubs in Europa.