• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi wordt bij aankomst in Parijs beschermd met mitrailleurs

  Batshuayi geflankeerd door twee soldaten.

  Michy Batshuayi wacht in de Franse competitie nog altijd op een deftige kans, maar hij verliest er zijn goeie luim niet bij. De aanvaller geniet dan ook de hoogste bescherming.

  Er staan vandaag enkele krakers geprogrammeerd in de Jupiler Pro League, maar ook in Frankrijk staat een prachtige affiche op de kalender. Zo nemen de vetbetaalde sterren van PSG het thuis op tegen de ook nog altijd meer dan deftig gehonoreerde voetballers van Marseille.

  De delegatie van Marseille is gisteravond aangekomen in Parijs en mocht zich verheugen in de bescherming van enkele gewapende soldaten. Michy Batshuayi, de Belgische spits van Marseille, nam de gelegenheid te baat een foto te laten nemen van hem met twee soldaten. "Klaar voor de oorlog" ("#ready4war") gaf hij mee in een hashtag.

  Enkele tweets van Batshuayi: