• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo koning van Twitter, Hazard populairste Belg

  Ronaldo is ontketend op het veld en op Twitter.

  Feest ten huize van Wayne Rooney, want de Engelse spits heeft op Twitter de kaap van de 10 miljoen volgers overschreden. Daarmee komt hij wel nog niet aan de knieën van Cristiano Ronaldo (30 miljoen). Hazard is met 3 miljoen volgers de populairste Belg.

  Cristiano Ronaldo bombardeert dezer dagen de doelpuntenrecords met grof geschut. Tegen Bilbao legde de Portugees 3 keer de bal in het mandje, goed voor zijn 22e hattrick in de Primera Division.

  Behalve op het veld blaast Ronaldo ook al zijn collega's weg op Twitter: "CR7" telt 30 miljoen volgers. Daarmee lokt hij een derde meer volgers dan Kaka (2e) en dubbel zoveel als Neymar. Eden Hazard moet vrede nemen met 3 miljoen volgers...

  Het vreugdedansje van Ronaldo na de 1-0 tegen Bilbao