• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-spits Asprilla start gefruite condoomlijn

  Zo zien de condooms van Asprilla er uit langs de buitenkant.

  De gewezen Colombiaanse international Faustino Asprilla heeft een nieuwe passie gevonden. De ex-spits van onder meer Newcastle en Parma werpt zich op het ontwerpen van condooms met fruitsmaak.

  De condooms van Asprilla zijn binnenkort te verkrijgen in Colombia en krijgen de naam Tino. "Een aantal vrienden van mij uit Medellin kwamen met dit idee en ik vond het meteen leuk", zei Asprilla op de Colombiaanse radio.

  De bedoelingen van Asprilla, die in 2004 stopte als voetballer, lijken nobel. "Mijn hoofddoel is om preventiecampagnes tegen aids en ongewenste zwangerschappen te ondersteunen."

  "Zelf raad ik de guavasmaak (een vrucht uit Midden-Amerika) aan. Toen ik jong was, stond er een guavaboom in onze tuin. Als je het mij vraagt, is de smaak van de vrucht heel geschikt voor romantische situaties. Ik hoop dat mensen mijn condooms zullen kopen, leuk vinden en er zich mee zullen amuseren."