• home
 • video
 • pas verschenen

  Pechvogel Reus weer maand out met enkelblessure

  Reus wordt opnieuw geteisterd door zijn linkerenkel.

  2014 is vooralsnog niet het jaar van Marco Reus. De middenvelder van Borussia Dortmund miste door een enkelblessure al het WK en staat nu weer vier weken aan de kant met een blessure aan diezelfde enkel. De onfortuinlijke Duitser liep de averij op in de EK-kwalificatiewedstrijd van Duitsland tegen Schotland.

  Reus moest kort voor het WK geblesseerd afhaken in het laatste oefenduel van Duitsland tegen Armenië. De 25-jarige middenvelder was pas recent weer aan spelen toe, maar wordt nu dus opnieuw geteisterd door zijn linkerenkel.

  De Borussia Dortmund-speler werd in de slotfase van het EK-kwalificatieduel van Duitsland tegen Schotland geraakt aan zijn enkel en moest al mankend het veld verlaten. Een domper voor de wereldkampioen na de krappe 2-1-zege.

  Volgens de clubarts van Borussia Dortmund heeft Reus schade opgelopen aan de ligamenten van zijn linkerenkel. Reus is een maand out en mist zo zeker de eerste groepsmatch in de Champions League tegen Arsenal. Op 1 oktober gaat Dortmund op bezoek bij Anderlecht. Mogelijk komt ook die partij te vroeg voor Reus.