• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nederlander Vormer moet Odjidja doen vergeten bij Club

  Ruud Vormer (links) trekt voor het eerst naar het buitenland.

  Club Brugge is vlak voor de poorten dichtgaan nog erg actief op de transfermarkt. Na een Colombiaan en Braziliaan legt Club dit weekend ook een Nederlander vast: Ruud Vormer. De 26-jarige middenvelder komt over van Feyenoord, waar hij op een zijspoor was beland.

  Ruud Vormer debuteerde op zijn 18e in het eerste elftal van AZ. In 2008 ruilde hij de club uit Alkmaar voor Roda JC, waar hij vier seizoenen bleef. In 2012 trok hij transfervrij naar Feyenoord, maar in De Kuip kon hij zich niet opwerpen als basisspeler.

  Vormer mocht vertrekken bij Feyenoord en Club Brugge wordt zijn nieuwe bestemming. Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, heeft zondag op de Nederlandse televisie bevestigd dat Feyenoord en Club Brugge een akkoord hebben over de transfer van Vormer. Ook de speler zelf zou al rond zijn met Club.

  Club Brugge is de jongste dagen nog erg bedrijvig op de transfermarkt. Na het vertrek van Maxime Lestienne en Vadis Odjidja strikte het dit weekend al een Colombiaan en een Braziliaan.