• home
  • video
  • pas verschenen
  • win!
  • quiz & opvallend

    Zulte Waregem strikt Australische WK-ganger Troisi

    Troisi mocht op het WK twee keer invallen.

    Zulte Waregem heeft zijn middenveld aangedikt met James Troisi. De Australische international tekende een contract voor een seizoen aan de Gaverbeek. De middenvelder komt over van Juventus, dat hem uitleende aan Melbourne City.

    De 26-jarige Troisi reisde mee af naar Brazilië voor het WK. Tegen Chili en Spanje mocht de middenvelder zelfs invallen. Bij Juventus verging het de Australiër minder goed. Hij werd door de Italiaanse club terug in zijn vaderland gestald, bij Melbourne City.

    Troisi, die eerder ook actief was bij Newcastle United, keert nu terug naar Europa. Hij tekende bij Zulte Waregem een contract voor een seizoen.

    "Ik kwam al op 14-jarige leeftijd naar Europa, dus nieuw is het Europese voetbal zeker niet voor mij", vertelt hij op de clubwebsite. Ik heb me goed geïnformeerd over het Belgische voetbal en Zulte Waregem."

    "Ook mijn landgenoot Mathew Ryan vertelde me veel positieve dingen. Ik wil met mijn ervaring mijn steentje bijdragen om de ambities van SV Zulte Waregem waar te maken."