• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Beule: "Wil met Beerschot-Wilrijk naar eerste klasse"

  "Spelen voor zulke supporters, dat wil iedereen."

  Davy De Beule ziet zijn nieuwe uitdaging bij Beerschot-Wilrijk helemaal zitten. "Ik wil veel liever deel uitmaken van dit project dan te moeten spelen in tweede of derde klasse."

  Na drie jaar in de Nederlandse eerste klasse, keert Davy De Beule terug naar België. Hij gaat in vierde klasse voetballen, bij Beerschot-Wilrijk. "Deze uitdaging spreekt me aan", vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

  "Ik heb nog even gewacht op een ploeg uit eerste klasse, maar zij zagen blijkbaar niets in een 32-jarige speler die afgelopen seizoen vooral geblesseerd was. Bij Beerschot-Wilrijk klopt het hele plaatje."

  "Ik wil veel liever deel uitmaken van dit project dan in tweede of derde klasse te moeten spelen. Deze ploeg hoort thuis in eerste klasse en alles is aanwezig om daar ook te raken. Al besef ik dat een titel niet op bestelling komt."

  "Ik wil met mijn ervaring de jonge spelers helpen en begeleiden. De honger naar wedstrijden is ook groot, zeker op het Kiel. Vraag het aan elke speler uit eerste klasse, spelen voor supporters zoals die van het Kiel, dat wil iedereen. Ik ben blij dat ik deze kans krijg."