• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Holsbeeck: "Weigerde bod van 10 miljoen op Suarez"

  Suarez lijkt op weg naar zijn topvorm.

  Anderlecht heeft een fraai bod op Matias Suarez naast zich neergelegd. Algemeen manager Herman Van Holsbeeck stuurde de Saudi's van Al Nassr, met een cheque van 10 miljoen euro op zak, opnieuw naar huis.

  Herman Van Holsbeeck doet het verhaal in Het Laatste Nieuws. "Enkele weken geleden was er al een bod op Matias Suarez van 8 miljoen van Al Nassr." 

  "En een tijdje later stonden ze weer voor mijn deur, met een betrouwbaar bod van 10 miljoen", zegt Van Holsbeeck. "Het is dan logisch dat je even twijfelt, maar ik kon de ploeg niet nog meer verzwakken."

  "Ik verkocht Cheikhou Kouyaté en Massimo Bruno al en weigerde daarom het voorstel van Al Nassr. Anders hadden onze fans zeker mijn vel gewild."

  Suarez is pas terug na een zware blessure en Anderlecht maakte al eens een transfersoap met hem mee. De Argentijn stond in juli 2012 op het punt om voor 16 miljoen naar CSKA Moskou te verhuizen, maar de toenmalige Gouden Schoen raakte niet door de medische tests.