• home
 • video
 • pas verschenen

  Kaminski: "Mag weg als Proto weer fit is"

  Kaminski hield de nul tegen Oostende.

  Thomas Kaminski stond de eerste twee matchen van Anderlecht in doel door de blessure van Proto, maar wil toch nog weg. "Hasi en Van Holsbeeck moeten hun woord houden", zei de keeper na de match tegen Oostende.

  "Ik heb met Hasi en Van Holsbeeck afgesproken dat ik op uitleenbasis mag vertrekken wanneer Proto weer fit is", zegt Kaminski.

  De jonge doelman weet dat hij weer naar de bank verdwijnt wanneer Proto fit is. Dat zou de volgende competitiematch tegen Kortrijk al het geval kunnen zijn. Hasi liet eerder deze week wel al verstaan dat Kaminski toch nog moet blijven, omdat reservekeepers Roef en Kudimbana niet helemaal fit zijn.

  "Ze hebben mij hun woord gegeven, dus ik ga ervan uit dat ze zich eraan zullen houden. De club moet ook aan mijn toekomst denken. Vorig jaar ben ik gebleven en dat is goed uitgedraaid, omdat ik toch enkele matchen kon spelen."

  "Maar om echt stappen te zetten moet ik een heel seizoen onder de lat staan. Ik wil naar een club waar ik progressie kan maken, in het binnen- of buitenland."