• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi verhuurt Thiaré aan Franse derdeklasser

  Jamal Thiaré moet speelminuten vergaren bij Franse derdeklasser

  Sporting Charlerloi stalt zijn Senegalese aanvaller Jamal Thiaré bij de Franse derdeklasser Avranches-Mont St Michel. "Hij moet er zijn neus voor doelpunten terugvinden en speelminuten opdoen", melden de Karolo's.

  Thiaré streek in november 2012 neer in Charleroi toen hij gehuurd werd van het Senegalese CNEPS Excellence. Op 4 mei 2013 lukte de 21-jarige spits tegen KV Mechelen zijn eerste competitietreffer en enkele dagen later namen de Karolo's Thiaré definitief over. De grote doorbraak in het Stade du Pays bleef echter uit.

  Bij Avranches-Mont St Michel moet Thiaré terug naar zijn oude vorm toe groeien. "Hij moet speelminuten opdoen en er zijn neus voor doelpunten terugvinden."