• home
 • video
 • pas verschenen

  De fauw na oefenduel: "Nog eventjes wennen"

  Davy De fauw nam na drie seizoenen afscheid van Zulte-Waregem.

  Davy De fauw mocht amper een dag na zijn transfer naar Club Brugge al aantreden in een oefenduel. De verdediger was tevreden na de met 4-1 gewonnen partij tegen Diegem. "Het was eventjes wennen, maar ik ben blij dat ik weer een wedstrijd kon spelen."

  Club Brugge is volop bezig aan de voorbereiding voor volgend seizoen. De club speelde gisteren zijn tweede oefenduel tegen Diegem. Ook nieuwe aanwinst De fauw mocht meespelen. "Het was een leuke ervaring", zegt hij op de Club-website.

  "Ik had nog maar een keer meegetraind met de ploeg. Het was dus even wennen aan elkaar en de automatismen in de ploeg. Dat is normaal tijdens de voorbereiding. We moeten deze tijd gebruiken om verder te ontwikkelen."

  De fauw had ook meteen een goed gevoel in de spelersgroep. "Ik was eerst wat zenuwachtig. Een beetje zoals op een eerste schooldag. Het is een toffe groep en er heerst een goeie mentaliteit. De kennismaking verliep vlot en ik ben zelf ook geen lastige jongen. De spelers hebben veel talent en het wordt leuk om met zo'n diverse groep samen te werken."