• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  U neemt Januzaj meteen mee naar Brazilië

  De Sporza-surfer vindt dat Marc Wilmots Januzaj moet selecteren.

  Adnan Januzaj stelt zich beschikbaar voor de Rode Duivels en dan rijst meteen de vraag: moet hij mee naar het WK? Voor de Sporza-surfer is daar geen twijfel over. Driekwart van bijna 50.000 stemmers neemt de Belg met Albanees-Kosovaarse roots mee naar Brazilië.

  Januzaj ontbolsterde dit seizoen helemaal bij United en meteen werd er langs alle kanten door voetbalfederaties aan zijn mouw getrokken. Door zijn afkomst kon hij immers voor een zestal landen uitkomen: België, Albanië, Kosovo, Turkije, Servië en zelfs Engeland.

  Januzaj hield tot nog toe wel de boot af, al doken enkele weken geleden wel beelden op van zijn beenbeschermers in de Belgische kleuren. Woensdag hakte hij de knoop door: het worden de Rode Duivels.

  Moet Adnan Januzaj al meteen mee naar Brazilië?

  • Ja - 75,8% (37.710 stemmen)
  • Nee - 24,2% (12.043)

  Totaal aantal stemmen: 49.753