• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "De druk werkte verlammend bij Roeselare"

  Roeselare kon geen vuist maken tegen Antwerpen.

  De eerste wedstrijd in de finale van de play-offs leverde met de droge zege van Antwerpen een grote verrassing op. Ook onze volleybalman Marc Willems was verbaasd. "Toch blijf ik geloven dat Roeselare voldoende kwaliteiten in huis heeft om kampioen te worden."

  "De zege van Antwerpen is ook voor mij een grote verrassing. Zeker als je bekijkt op welke manier Antwerpen gewonnen heeft", zegt Marc Willems (foto). "Antwerpen had natuurlijk niets te verliezen, de druk lag volledig bij Roeselare."

  "Bij Roeselare was het eigenlijk van moeten en die grote druk heeft de hele wedstrijd verlammend gewerkt. De spelers van Roeselare hebben op geen enkel moment hun niveau gehaald."

  "En daar ben ik nog het meest van geschrokken. Want Roeselare is dit seizoen al in moeilijke situaties terechtgekomen en heeft zich er dan wel uit kunnen redden."

  "Ik ben dus heel benieuwd naar de wedstrijd van zaterdag. Roeselare trekt naar Antwerpen met het mes op de keel. Bij een tweede nederlaag is de beslissing wel heel dichtbij."

  "Toch blijf ik geloven dat Roeselare voldoende kwaliteiten in huis heeft om kampioen te worden. Bovendien zijn de play-offs iets speciaals. Het is zoals Yannick van Harskamp (spelverdeler van Antwerpen, red) zei, eigenlijk is er nog niets beslist."

  Kijk live naar de ontknoping van het kampioenschap

  Als Antwerpen zaterdag wint, dan kunt u de derde wedstrijd in de play-offs live bekijken op onze website. Die wedstrijd wordt afgewerkt op 30 april. De eventuele vierde en vijfde match kunt u ook bekijken via ons livestreamkanaal.