• home
 • video
 • pas verschenen

  Van den Brom: "Titel min of meer uit hoofd zetten"

  Van den Brom zag langs de lijn hoe zijn team verloor.

  John van den Brom was na het verlies op OH Leuven eerlijk in zijn analyse na de wedstrijd. De Anderlecht-trainer noemde de overwinning van de Leuvenaars terecht. Aan de titel wil de Nederlander niet denken na een wanprestatie waarvoor hij geen verklaring heeft.

  "Je houdt vast aan het elftal dat vorig weekend tegen Genk goed speelde, vooral in de tweede helft", zei Van den Brom. "Ik gaf dezelfde spelers het vertrouwen. We proberen een vaste manier van spelen te vinden om beter voor de dag te komen in uitwedstrijden."

  "We wisten dat het een moeilijke uitwedstrijd zou worden. OH Leuven is een ploeg die vecht voor de laatste kans en dat miste ik bij ons. Voor ons was het ook de laatste kans om een rol van betekenis te spelen in de play-offs."

  "Dat heb ik niet gezien. Vanavond was het een heel slechte avond voor ons. We zijn altijd goed in excuses, maar vanavond moeten we gewoon zeggen dat we de titel min of meer uit ons hoofd moeten en kunnen zetten."

  "Je moet altijd voor het hoogste gaan, maar als je ons vanavond ziet spelen dan zou het heel raar zijn om daar over te spreken."