• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge legt spits Vanzo vast

  De 19-jarige Vanzo komt over van Parma.

  Club Brugge heeft zich versterkt met de 19-jarige Floriano Vanzo. Vanzo is een beloftevolle Belgische spits die overkomt van Parma. Club Brugge hoeft geen transfersom op te hoesten, omdat Vanzo zijn contract bij de Italiaanse eersteklasser in onderling overleg had ontbonden.

  Voor Vanzo zijn handtekening onder een contract van drie jaar zette, had hij al een testperiode bij de B-kern van Club Brugge achter de rug. Het plan van Club is om Vanzo te laten rijpen bij de beloften, al traint hij deze week wel met de A-kern.

  Vanzo begon zijn jeugdopleiding bij tweedeklasser Tubeke, maar vertrok al snel naar Parma. Daar kon hij nooit echt doorbreken en hij werd dan ook uitgeleend aan het Sloveense Nova Gorica. Daar maakte hij een goede indruk. Vanzo's sterke punten zijn zijn passing en technische bagage.