• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sart: "De kern bij Standard afslanken"

  Ploegen mogen zich melden voor deze Reza.

  Standard is Europees en in de beker uitgeteld. De competitieleider moet nu alles op de competitie zetten en coach Guy Luzon gaf al aan dat hij minder ging roteren. Het sein voor sportief directeur Jean-François De Sart om een resem spelers in het uitstalraam te plaatsen.

  Cercle maakte woensdag een einde aan de bekerdromen van Standard."De beker was voor ons een doel", zegt De Sart in Het Belang van Limburg. "Nu kunnen we dit seizoen nog maximaal één prijs pakken."

  De kern van Standard mag dus krimpen. "Er zijn spelers die mogen vertrekken zoals Biton, Iandoli en Moris. Voor jongens die minder aan spelen toekomen, bestaat de kans dat we hen tijdelijk laten gaan. Dat zou bijvoorbeeld voor Reza kunnen gelden."

  "Of er ook spelers bijkomen? Ik denk dat alles wat deze groep nodig heeft ook aanwezig is in de selectie. We zullen dus voornamelijk afslanken."

  "Als er zich een opportuniteit voordoet, kunnen we nog altijd een nieuwe speler aantrekken. Maar dat hoort objectief bekeken niet tot de plannen."