• home
 • video
 • pas verschenen

  Twitter vindt dat Spanjaarden het hebben laten liggen

  Zilver en brons voor Spanje, goud voor Portugal.

  De bekende Twitteraars vinden dat Rodriguez en Valverde de finale van het WK wielrennen niet slim aangepakt hebben. Lees hier een overzicht van de reacties op de nederlaag van de Spanjaarden en de overwinning van Rui Costa.

  Als een duiveltje uit een doosje kwam Rui Costa in de laatste hectometers van dit WK in het zog van leider Joachim Rodriguez en versloeg hij de Spanjaard in een zware sprint.

  Voor Spanje smaken de druiven zuur, want ze blijven achter met een zilveren (Rodriguez) en bronzen medaille (Alejandro Valverde). Valverde reageerde niet op de uitval van Costa richting Rodriguez en dat vinden nogal wat wielervolgers onbegrijpelijk.