Ga naar de inhoud

Buyens: "Hopelijk geen spierscheuring"

 ma 26 augustus 2013 09:22
Buyens moest nog voor de rust naar de kant in Bergen.
Standard is voorlopig niet op een fout te betrappen. Enig minpuntje aan de 0-2-overwinning op Bergen is de blessure van Yoni Buyens, die opnieuw naar de kant moest met een hamstringletsel.

Buyens moest op Charles Tondreau al na 42 minuten van het veld. "Voor dezelfde blessure die me vorige week tegen Leuven al naar de kant haalde", zegt hij. "Toen was het nog uit voorzorg, maar nu kon ik echt niet verder."

"Nadat ik de match op Minsk had moeten missen, leek ik nochtans weer hersteld. Ik had voluit kunnen trainen, maar blijkbaar ben ik nog niet helemaal in orde. Hopelijk is het geen spierscheuring."

Over de 15 op 15 van Standard was Buyens natuurlijk wel te spreken. "Het is leuk. We hebben al onze wedstrijden gewonnen zonder tegengoals. Dat geeft heel veel vertrouwen."

"Alleen qua spelniveau kan het nog beter. Al denk ik dat het niet leuk is om tegen ons te spelen. We staan meestal heel goed en geven niet veel ruimte weg. Als we nu onze counters beter zouden uitspelen, wordt het echt mooi."