• home
 • video
 • pas verschenen

  Oostende ontkent verhuizing naar Antwerpen

  De supporters van Oostende kunnen op beide oren slapen.

  Eersteklasser KV Oostende heeft woensdag op zijn website ontkend dat Oostende betrokken zou zijn bij de constructie van een Antwerpse ploeg. "Het bestuur neemt formeel afstand van alle insinuaties die de afgelopen dagen via de media zijn verspreid."

  De afgelopen dagen deden de wildste geruchten de ronde over de nieuwe voetbalploeg in Antwerpen. Zulte Waregem gaf gisteren een persconferentie om enige betrokkenheid te ontkennen. Vandaag laat Oostende via een communiqué weten dat ook Oostende niet zal verhuizen.

  "Het bestuur neemt formeel afstand van alle insinuaties die de afgelopen dagen via de media zijn verspreid. Wij zijn niet betrokken bij de bouw van een club in Antwerpen", klinkt het.

  "Het is onze doelstelling om komend seizoen 14e te worden. Dat zou ons verzekeren van deelname aan Play-off II. Dat zal veel inspanningen vergen van de club en daar willen we ons ook ten volle op concentreren."

  Oostende werd kampioen in tweede klasse en promoveerde zo naar eerste klasse.