• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht: "Hebben match in tribunes gewonnen"

  Silvio Proto verbroedert met de fans na de zege tegen Standard.

  Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock en manager Herman van Holsbeeck zijn onder de indruk van de goede sfeer in het stadion tijdens de match tegen Standard. Als beloning nodigt de club de supporters opnieuw uit op een training.

  Anderlecht staat na de overwinning tegen Standard terug eerste in de Jupiler Pro League. Dat was volgens de club deels te danken aan de steun van de fans.

  “Wat we gisteren samen bereikt hebben is wat onze club groot maakt. We zijn er nog niet, er blijven drie finales over. Daarom hopen we dat jullie de club blijven steunen zoals gisteren", zegt voorzitter Roger Vanden stock.

  Ook manager Herman Van Holsbeeck prijst de twaalfde man. "Men beweert wel eens dat Anderlecht alleen maar successupporters heeft. Daar is gisteren niets van gebleken. We hebben de wedstrijd in de tribunes gewonnen."

  Anderlecht nodigt nu zijn supporters uit om een training bij te wonen op donderdag 9 mei om 10.30u in het Constant Vanden Stock stadion. De open training van afgelopen woensdag op het oefencomplex in Neerpede werd nog ontsierd door een incident. Boze fans vroegen toen een verklaring voor de matige resultaten.