• home
 • video
 • pas verschenen

  Prandelli: "Iedereen bang na blikseminslag"

  Het Italië van bondscoach Brandelli werd opgeschrikt door een blikseminslag.

  De Italiaanse internationals hebben de schrik van hun leven beleefd. Onderweg van Firenze naar Genève is hun vliegtuig getroffen door een bliksemschicht.

  Italië neemt het donderdag in Zwitserland op tegen Brazilië. Om te kunnen wennen aan de grasmat van Genève is de selectie woensdag al vertrokken, maar bijna liep het slecht af toen het vliegtuig vlak voor de landing werd getroffen door de bliksem. Gelukkig liep het vliegtuig geen schade op en raakte niemand gewond. Het vliegtuigpersoneel kon de inzittenden snel geruststellen.

  "We hoorden een luide knal en dan stilte. De bliksem had een vleugel geraakt. Het was geen leuke ervaring. Ik denk dat bij iedereen het angstzweet uitgebroken is", zegt bondscoach Cesare Prandelli."Ik daag iedereen uit om te zeggen dat hij niet bang was."