• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard lanceert Japanse clubwebsite

  Standard wil nu ook de Japanse fans bereiken via de clubwebsite.

  0 / 0

  Standard wil nu ook de Japanse fans bereiken via de clubwebsite.

  Standard gaat de internationale toer op. Met Eiji Kawashima, Kensuke Nagai en Yuji Ono zitten er sinds januari drie Japanners in de Luikse kern en Standard speelt daar handig op in. Japanse fans kunnen het nieuws over hun landgenoten nu ook in hun eigen taal lezen op de website van de Luikse voetbalclub.

  "De Japanse versie van onze website wordt toegespitst op onze drie Japanse spelers", legt Standard uit. "De Japanse fans zijn zeer geïnteresseerd in de prestaties van hun spelers in het buitenland."

  "Kawashima is de nummer één van Japan en ook Nagai en Ono werden al geselecteerd voor de nationale ploeg." Binnenkort wil Standard zijn website ook in het Engels aanbieden.

  Standard hoopt met de Japanse site ook op commercieel gebied een extra graantje mee te pikken. "Als de website ook op dat vlak voordelen met zich meebrengt, dan gaan we die zeker proberen te verzilveren. Zowel de merchandising als de ticketverkoop zouden er wel bij kunnen varen."